У Києві таксист накинувся на іноземку та побив її. Відео

Таксист побив іноземку у Києві — подробиці конфлікту

У Києві водій таксі побив літню іноземку поблизу готелю "Президент". Після цього кривдник просив очевидицю не розголошувати про те, що скоїв.

Про подію повідомила журналістка Ольга Немцева на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також:

Читайте також: У центрі Києва водій та інспектор з паркування забризкали одне одного газом

Таксист побив літню іноземку у Києві 

За словами журналістки, вона з чоловіком стали свідками, як таксист підвіз двох громадянок Італії поважного віку. Після розрахунку водій штовхнув, а потім вдарив одну з них, забиваючи ногами окуляри, які злетіли з жінки від удару.

Згодом іноземки, налякані ситуацією, зникли у стінах готелю. Натомість охоронець готелю ніяк не втрутився у конфлікт, а зробив вигляд, що нічого не відбулося.

"У шоковому стані я заблокувала авто кривдника і пригрозила йому судом. Він почав доводити мені, що все зробив правильно, мовляв, просто не пощастило, що саме я їхала за ним, і тепер "псую йому день", – пише Немцева.

Згодом, нібито таксист почав вмовляти журналістку не розголошувати ситуацію та "тиснув на жалість".

"Я повела його до жінок на ресепшн просити пробачення. Перелякані, вони не одразу збагнули, що ми від них хочемо. Але цих вибачень замало. Я не хочу, щоби такий "достойник" трапився моїй або Вашій мамі", – розповідає Немцева.

Інші інциденти з таксі:

  • У Харкові вночі, 28 серпня, сталася різанина. На таксиста напала дівчина з ножем, після того, як він відмовився доплачувати їй за секс. 
  • Таксист служби Bolt опинився у центрі скандалу після того, як забризкав балончиком водія та його дівчину через зауваження на дорозі. Водночас хмара газу розповсюдилася й на маму з малюком, що проходили повз.

Більше оперативних новин шукайте в Telegram і Viber Новини.LIVE.