"Правопорушник" MONATIK та дівчина з голосом Плавалагуни: як минули вокальні нокаути на "Голосі країни"

"Правопорушник" MONATIK та дівчина з голосом Плавалагуни: як минули вокальні нокаути на "Голосі країни"

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

На проекті розпочалися вокальні нокаути.

24 березня на проекті "Голос країни-9" розпочалися вокальні нокаути, у яких учасники змагалися за можливість потрапити до прямих ефірів.

За правилами "нокаутів", на сцені стоїть 4 крісла, призначених для чотирьох чоловік з кожної команди, які пройдуть до прямих ефірів. Одразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1.

Якщо учасник, який виступає після нього, на думку зіркового наставника заспівав краще, то він займає перше крісло, а попередній учасник буде змушений пересісти на друге. Коли ж будуть зайняті всі 4 крісла, тренер може як відправити додому п'ятого учасника, так і посадити його на будь-яке крісло. У другому випадку вокаліст, який сидить на четвертому кріслі, буде змушений покинути проект.

Першими за можливість потрапити до прямих ефірів почали боротися учасники з команди MONATIK. Дарина Телітченко підкорила зіркового тренера та його колег потужним вокалом.

Також щирим виконанням пісні гурту "Один в каное" суддів ледь не довела до сліз конкурсантка Магдалена Паскар. Проте рішення її тренера Дмитра Монатіка шокувало всіх. Він достроково припинив участь дівчини у "Голосі країни".

Ще одним дуже душевним виступом з команди Монатіка порадувала Анна Волобуєва з Харкова. Вона виконала ліричну композицію "Крепче меня держи" гурту "МАЧЕТЕ".

Далі Монатік знову здивував колег. Аліна Підлужна з команди тренера доволі оригінально виконала хіт гурту Hurts.

Та справжні емоції розгорнулися після виступу Вікторії Олійник. Тренер хотів взяти дівчину з собою далі, проте це б означало, що тоді б проект покинула Аліна Підлужна, яка сиділа на останньому кріслі. Дмитро попросив продюсерів шоу змінити правила і дозволити йому вчинити по-своєму. Тренеру пішли на зустріч і на третій стілець, де сиділа Анна Волобуєва, він посадив Вікторію Олійник.

Тож, з команди Дмитра Монатіка до прямих ефірів пройшли Андрій Карпов, брати Таранцови, Вікторія Олійник та Аліна Підлужна.

А далі за можливість боротися за перемогу у прямих ефірах почала команда Потапа. Першою спробувати удачу вийшла дівчина з потужним голосом Вікторія Ягич, яка виконала хіт Sweet dreams.

Не менш яскравими були хлопці "Шпилясті кобзарі", які представили своє прочитання треку "Шампанські очі" гурту Pianoбой.

Останньою з команди Потапа виступила Карина Арсентьєва. Вона ж стала четвертою конкурсанткою, яка пройшла до прямих ефірів. Також за перемогу під час прямих ефірів з команди Потапа змагатимуться Вікторія Ягич, Арсеній Журавель та Богдана Ренк.

Далі ж настала черга команді Дана Балана змагатися за місця у прямих ефірах. Першим з піснею I want it all гурту Queen виступив В'ячеслав Кретов.

"Реінкарнація Квітки Цісик", як називають на проекті Оксану Муху, влаштувала справжній перформанс на сцені і зіграла на скрипці.

Третім з команди Дана Балана вийшов на сцену Володимир Зайончковський і змусив виконанням треку "Невеста" гурту "Мумий Тролль" танцювати всіх, а сам встигнув злитися в танці з Тіною Кароль. Йому Дана Балан віддав четвертий стілець.

"Вокальні бої" продовжаться вже наступної неділі, 31 березня на каналі "1+1". Глядачі побачать, кого ж до прямих ефірів візьме з собою Дан Балан та як виступлять конкурсанти Тіни Кароль.

Повʼязані теми:

Наступна публікація