Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Спорт кожна людина сприймає по-своєму, хтось хоче стати олімпійським чемпіоном, хтось хоче провести активно вечір, а хтось сприймає його як розваги. І всі види спорту необхідні людям, щоб зберігати своє здоров'я або провести дозвілля. Особливо це стосується дітей, кожен з батьків хоче, щоб його дитина потрапила до правильної секції, і хтось має дати експертну оцінку, визначити, куди повести дитину та знайти місце найближче до себе. Ось цей комплекс завдань і вирішують спортивні агрегатори», – розповів він.

Зозуля сказав, що людство вже підійшло до такого моменту, що воно не хоче аналізувати, а хоче одразу отримувати готові рішення, щоб хтось за них провів експертизу. Хтось має за них провести аналіз топ літнього, зимового спорту, трендових видів спорту у світі, вважає він, а люди зможуть це швидко вивчити, не витрачаючи багато часу – і всі ці речі викладаються на спеціальних агрегаторах. Є такі платформи, повідомив він, які містять у собі локації всіх видів спорту. І цей агрегатор допомагає не лише побачити всі види спорту, які є, підтвердив він, а й перепробувати.

«Ви отримуєте вичерпну інформацію, імовірність помилки у вас мінімізована. Ось на таких агрегаторах, яким люди довіряють, де релевантна інформація, визначаються всі місця, куди можна йти по певному виду спорту. Вони розставляються за рейтингом, які з них найкращі, що ґрунтується на відгуках. Тому вже сама локація повинна давати якісні послуги, тому що вони розуміють, якщо підуть відгуки вниз, значить клієнти підуть до інших. І це вже починається ринкова боротьба, а регулює цю ринкову боротьбу ІТ-платформа», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов прокоментував розвиток цифрових технологій.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, хто і навіщо зупинив роботу соціальної мережі Facebook.