12:12 10.11.2021

Дев'ять відремонтованих вагонів-трансформерів із 12 листопада курсуватимуть у складі поїзда Київ-Херсон – УЗ

1 хв читати
Дев'ять відремонтованих вагонів-трансформерів із 12 листопада курсуватимуть у складі поїзда Київ-Херсон – УЗ

Дев'ять вагонів, що пройшли капітальний ремонт на потужностях АТ "Укрзалізниця" (УЗ), із 12 листопада курсуватимуть у складі пасажирського поїзда №766 Київ – Херсон, повідомила прес-служба УЗ із посиланням на голову пасажирського напрямку компанії Олександра Перцовського.

В "Укрзалізниці" зазначають, що вагони-трансформери підходять і для довгих, і для коротких маршрутів.

"Оновлений рухомий склад має сучасні елементи конструкції: кузов вагона, даховий кондиціонер, нові віконні блоки із склопакетами, ролетні системи для захисту від сонця. Також у купе встановлені USB-розетки біля кожного місця, під столиками — спеціальні полички для підзарядки телефонів, купе обладнані індивідуальними системами клімат-контролю", - розповіли в УЗ.

Зазначається, що це плановий капітально-відновлювальний ремонт. Він коштував майже 16 млн грн, що приблизно вдвічі дешевше за купівлю нового вагона (його середня ціна - близько 30 млн грн).

Роботи відбуваються на власних виробничих потужностях УЗ. Зокрема, капітально-відновлювальний ремонт зазначених вагонів виконано у депо Бахмача, Каховки, Синельникового.

З початку 2021 року УЗ відновила капітально-відновлювальний ремонт 16 таких вагонів. Наразі семеро з них курсують у складі поїзда №737/738 Запоріжжя – Київ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА