Колишній "динамівець" отримав кумедну жовту картку, святкуючи свій гол

"Олімпія" з Асунсьйона, за яку виступає колишній "динамівець" Дерліс Гонсалес, останнім часом не демонструє тих результатів, на які очікують вболівальники

Журналіст Depo.Сектор
Колишній "динамівець" отримав кумедну жо…

Про це повідомляє Depo.Сектор із посиланням на Динамоманію. Але це й не дивно, адже у клубу серйозні проблеми якраз через колишнього киянина – за його перехід вони повинні виплатити більше 5-ти мільйонів доларів, інакше будуть штрафні санкції.

На відміну від Кубка Парагваю, де "Олімпія" вже дісталася до півфіналу і там зіграє з "Лібертадом" (14-го листопада), у чемпіонаті (в Клаусурі) справи набагато гірші – буквально напередодні команда пішла з останнього місця, розгромивши вдома "Спортіво Лукеньйо" (4:0).

У цьому поєдинку з найкращого боку показав себе і Дерліс – він відзначився дублем. Але найбільш обговорюваним моментом стала жовта картка, яку він отримав після другого гола.

Гонсалес реалізував пенальті та не став сильно радіти, а спокійно побіг у кут поля, притуливши палець до рота, вказуючи на тишу. І саме цей рух не сподобався арбітру зустрічі, який виписав гравцеві жовту картку, розцінивши цей жест провокацією.

Як не намагався пояснити Дерліс рефері, той був непохитний.

"Я намагався пояснити йому, але у нього була своя точка зору. Таке святкування я завжди влаштовую, коли забиваю", – сказав сам колишній "динамівець" після матчу.

Як розповіли парагвайські медіа, ця жовта картка стала четвертою для нього у чемпіонаті, і якщо він отримає ще одну, то його дискваліфікують.

Читайте також: Парагвайський клуб готовий продати свою зірку, щоб розплатитися з "Динамо"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme