Не пускають до в'язниці: адвокатам Саакашвілі не повідомляють про його місцеперебування

Сьогодні заплановано судове засідання щодо однієї зі справ експрезидента
Не пускають до в'язниці: адвокатам Саакашвілі не повідомляють про його місцеперебування
Михеїл Саакашвілі фото: Facebook
10 Листопада 2021, 13:18
читать на русском

Адвокатів експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі не пускають до Глданської в'язниці та не повідомляють про його місцеперебування.

Про це повідомила народна депутатка "Слуги народу" Єлизавета Ясько в Facebook.

Станом на зараз: з ранку адвокати перебувають біля брами Глданської в'язниці, але їх не пускають всередину і не повідомляють, де перебуває Міхеїл Саакашвілі. Є інформація, що сьогодні заплановано (ніби) судове засідання щодо однієї зі справ Міхеїла, - сказала Єлизавета Ясько.
Вона зазначила, що інформацію про місце, де відбудеться судове засідання, поки немає.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 1 жовтня в Тбілісі. Колишній президент Грузії прилетів на батьківщину для участі у місцевих виборах. Його одразу затримали й запроторили до в'язниці, де він оголосив голодування. В день затримання Саакашвілі та українська народна депутатка Єлизавета Ясько записали спільне відео, в якому розповіли про свої стосунки.

6 листопада у колонії зняли на відео, як колишній президент Грузії, у якого начебто почалися провали в пам'яті через голодування, почав їсти у в'язниці.

8 листопада консиліум лікарів ухвалив рішення, що політик потребує шпиталізації, тому його перевезли до медичної установи для обвинувачених і засуджених №18.

Читайте більше у нашому матеріалі: Саакашвілі під вартою: що політику "світить" у Грузії та чи треба Україні його повертати

Читайте також