Відомий український гуморист, резидент студії "Квартал 95", пародист президента України Володимира Зеленського, а також колишній учасник дуету "Брати Шумахери" Юрій Великий розповів, як реагує на свої пародії глава держави і про те, як взагалі створюються номери про колишнього головного гумориста і керівники студії "Квартал 95".

Про це стало відомо завдяки розповіді Юрія Великого в одному з нещодавніх інтерв'ю, фрагмент якого вже доступний в мережі YouTube.

Юрій Великий, скріншот: YouTube
Юрій Великий, скріншот: YouTube

Популярний вже далеко не перший рік актор-пародист студії "Квартал 95" Юрій Великий заявив, що не буде прикро жартувати про президента Зеленського "за жодних обставин", оскільки на останнього і так виливається багато "бруду". Юрій розповів, що у "Кварталу" спочатку була самоцензура, як і у будь-якого автора.

Юрій Великий, скріншот: YouTube
Юрій Великий, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ти маєш розуміти, що не маєш права жартувати на якісь теми. Наприклад, я не жартую на теми смерті, хвороби, намагаюся не жартувати на тему війни", – заявив Юрій Великий.

Пародист зізнався, що жарти про Володимира Зеленського звучать в "кварталі", проте на загальні читки він сам не приносить матеріал, який вважає образливим. Крім того, актор вказав на ситуацію, в якій опинився президент.

"Я за жодних обставин не піду і не буду жорстко жартувати про Володимира. З тієї простої причини, що моє становлення відбувалося безпосередньо при ньому. Він мене вчив якимось речам. Це, знаєте, все одно що зараз мої тато і мама кимось стануть, хтось їх буде критикувати, і я повинен піти і разом з усіма їх критикувати. А враховуючи те, що в нашій країні є багато людей, які поливають брудом президента, я не хочу ставати в їх ряди", – сказав Великий.

Раніше повідомляли, Оля Цибульська притулилася попою до Юрія Ткача-Дзідзьо приревнує: "Насолоджуйся!".

Як повідомляв Знай.uа, Станіслав Боклан сяде в крісло Володимира Зеленського.

Знай.uа писав, Євген Кошовий "проміняв" Квартал 95 на" Гру престолів": "Зима близько".