Відома українська співачка Анастасія Каменських показала те, що вона зазвичай готує собі на сніданок. Чим харчується артистка, щоб притримувати свою приголомшливу форму.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно, практично щодня дівчина робить публікації, де демонструє або ж особисті знімки, або з коханим чоловіком.

Цього разу Настя Каменських порадувала шанувальників роликом. Це ранковий ритуал приготування їжі, який Настя Каменських вирішила зняти на камеру. Що саме вона собі готувала цього разу-невідомо, але суть ролика була в іншому. Вона показала шанувальникам, як саме вона це робить.

В руки з шафи на кухні вона взяла баночку з кавою, насипала це в чашку і почала танцювати під музику, яка грає на весь будинок. Відмінний спосіб, щоб прокинутися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"А Ви так само готуєте сніданок? 🥰 "- запитала у своїх шанувальників в коментарях співачка. Варто відзначити, що дівчина постійно прокидається досить рано, і вже давно живе з таким режимом.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

"Хороший сніданок вийде👏 👏 🔥 🔥 🔥";

"Обов'язково!😂 😍 Танець—дуже крутий заряд енергії! Ви така позитивна! Я теж обожнюю танцювати, і об'єднала з танцями свою другу любов —розтяжку. І тепер кайфую від танцювальної розтяжки, але на кухні таку не зробиш😂 😂 😂";

"😍😍😍";

"Так! І язик витягую коли музику чую, так само♪";

"А де власне сніданок???".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Настю Каменських запідозрили в нещирості почуттів до Потапа-невже даремно пішов від Горової

Раніше повідомляли, що фанати назвали Настю Каменських розлучницею, а Потапа-зрадником

Також Знай.uа писав:Настя Каменських показала те, від чого у Потапа зашкалили емоції