Відтепер у додатку «Дія» з’явилася ще одна корисна послуга – зміна місця реєстрації без походів до Центру надання адміністративних послуг. Про це розповіли розробники застосунку.

Як зазначається, тепер для зміни місця реєстрації не потрібно жодних папірців чи походів у ЦНАП.

Ця послуга вже доступна для жителів Києва, Харкова, Вінниці, Луцька, Рівного, Кривого Рогу та Маріуполя, а незабаром має запрацювати на повну силу по всій Україні.

«Щоб повідомити державі, де ви живете, необхідно було відвідати ЦНАП і військкомат, відстояти кілька черг та зібрати чимало паперових документів… Ми змінюємо філософію реєстрації місця проживання!», - похвалилися творці застосунку.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Звичний штамп про реєстрацію місця проживання або довідку до ID-картки, яку треба мати із собою, «ДіЯ» пропонує відсутність страху загубити важливий документ.

Замість походу до трьох установ, 30 днів очікування та купи довідок, які й так є у держави, — достатньо подати єдину заяву.

Замість 30 днів очікування результату — лише один день на обробку запиту.

Замість того, щоб йти з усіма документами разом із власником житла до ЦНАП, вистачить лише підтвердити згоду в онлайні.

Також тепер власник житла може самостійно зняти з реєстрації людей, які «прописані» в його квартирі. Раніше ж такої можливості не існувало.

Знай.ua нагадує: "Євробляхи" їдуть додому: водіям назвали крайній термін розмитнення, суму штрафу та розмір пільг.

Як раніше повідомляв Знай.ua: Додаток і портал "Дія" зупиняють: українцям радять не забути про сертифікат.

Також Знай.ua писав: Сертифікат-фальсифікат: чиновники порахували, скільки підроблених документів про вакцинацію "гуляє" Києвом.