На Львівщині знову провалюють вакцинацію (ВІДЕО)

Коронавірус 10 Листопада, 2021 1 313
“Лише вакцинація – єдиний надійний захист від кору”,- МОЗ

На Львівщині знову провалюють вакцинацію.

Про це пише Четверта студія з посилання на повідомлення у спільноті “Дрогобич інфо”.

“Вже два дні поспіль проблематично додзвонитися у контакт-центр КНП “Дрогобицька міська поліклініка” для того, щоб записатися на щеплення. Сімейні лікарі стверджують, що проблем жодних, але не вони записують, а винятково у колл-центрі. На їхньому сайті, як і на сайті ДМР – жодних роз’яснень.

Я подзвонила у контакт-центр МОЗу. Там не менш прикольніше (додаю ось таку розмову з їхнім оператором), бо розмови не відбулося, але почула прохання оцінити розмову з оператором від 1 до 5. Коли подзвонила вдруге, то автовідповідач відповів наступне: “Вибачте, але гаряча лінія перевантажена через велику кількість дзвінків. Зателефонуйте нам, будь ласка, пізніше”.

Колапс? І коли читаю, що близько 58 тисяч доз вакцини на Львівщині повернули назад, бо були протерміновані, задаю запитання всім, хто відповідає за це: як боротися з фейками, якщо всі мовчать? Відсутність оперативної інформації породжує плітки і паніку. Куди податися тим, хто хоче записатися на щеплення? Ау!

Заспокоєння знайшла на сайті Львівської ОДА: «Єдиним профілактичним засобом залишається вакцинація населення. Вакцин в області є достатньо, щоб провакцинувати усіх охочих. Найближчим часом Львівщина отримає понад 200 тисяч доз вакцини «Модерна». Усі пункти щеплень та центри вакцинації забезпечені вакцинами у повному обсязі», – повідомив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної хвороби у Львівській області Олег Когут.

Модератор К.А”, – йдеться у повідомленні.

Відео тут.

Нагадаємо, у Львові на вихідних не працюють пункти вакцинації у комунальних поліклініках.

Коментарі

Позначки: , , ,