В Австрії зафіксували рекордну кількість заражень COVID-19

Читать на русском
Уряд Австрії в неділю, 14 листопада, ймовірно, оголосить рішення ввести локдаун для людей, які не були повністю вакциновані від коронавірусу.
Ілюстративне фотофото з відкритих джерел

В Австрії за добу підтвердили 13 152 нових випадків зараження коронавірусом, що стало найбільшим щоденним показником у країні з початку пандемії.

Про це повідомляє видання Kurier.

Зазначається, що за останні 24 години було проведено 314 620 ПЛР-тестів, рівень позитивних становить 4,18 відсотка.

У лікарнях нині проходять лікування у звичайних палатах 2282 пацієнти з коронавірусом. У відділеннях інтенсивної терапії перебуває 421 пацієнт.

При цьому, органи охорони здоров'я повідомили про 48 нових випадків смерті, пов'язаних з COVID-19, загалом за час пандемії загинуло 11 689 осіб.

Зомбі-апокаліпсис-2021. Колонка Леоніда ШвецяМова, звісно, не про актуальну небезпеку повстання покійників із могил. А ось змоделювати ситуацію, коли потрібна міжнародна співпраця, щоб подолати смертельну небезпеку для людства, дуже корисно.

Повідомляється, що уряд Австрії в неділю, 14 листопада, ймовірно, оголосить рішення ввести локдаун для людей, які не були повністю вакциновані від коронавірусу.

Нагадаємо, що кількість зареєстрованих випадків зараження коронавірусом у світі на ранок 13 листопада зросла до 252 526 185.

Раніше ми повідомляли, що минулої доби, 12 листопада, в Україні виявили 23 572 нових випадків коронавірусу. При цьому одужали понад 24 тис. людей.

Також, Франція зберегла відкриті кордони для вакцинованих українців після рішення ЄС виключити Україну із зеленого списку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: