Починається третій тиждень листопада. Час вже не зупинити, як і погіршення температури, яке лише погіршить ситуацію протягом найближчих 5-7 днів.

Українців зустріли моторошні холоди, приготуватися до них було лише кілька днів. Але ж вони закріпляться на найближчі місяці, без шансу на потепління.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Температура стрімко наближається до нуля. Відомий синоптик Наталка Діденко минулого тижня вже висловилася щодо того, що чекає городян з Понеділка.

"У більшості областей України очікується похолодання. Підготуйтеся! Перші опади маячать з 19 - го листопада, з наступної п'ятниці, якраз на День працівників гідрометеорологічної служби-в більшості наших областей пройдуть дощ і сніг. Тому ще раз нагадую-варто в найближчі вихідні погуляти, кудись поїхати, завершити нагальні роботи на відкритому повітрі, нарешті поміняти обов'язково гуму, погрітися", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У понеділок, 15 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +2℃ ...+11℃ вдень і -5℃ ...+4℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям північно-східних і східних регіонів, найтепліше — в Криму і в південних областях. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (східного і північно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +4℃ ...+6℃ вдень, вночі +1℃ ...+3℃.

Погода в Україні на 15 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 15 листопада, скріншот: Укргідрометцентр