Україна отримала вже четверту партію військової допомоги від США

Читать на русском
Партія боєприпасів вагою в 80 тонн входить в програму надання Україні додаткової військової допомоги в розмірі 60 млн доларів від США
Військова допомога від СШАПосольство США в Україні

Україна отримала вже четверту партію військової допомоги від США для потреб Збройних сил України. Вона містить близько 80 тонн боєприпасів для ЗСУ.

Про це повідомляє посольство США в Україні у своєму [Twitter] (https://twitter.com/USEmbassyKyiv/status/1459960644967542789).

«14 листопада Україна отримала з США приблизно 80 тонн боєприпасів. Це була четверта поставка США в рамках додаткової допомоги в розмірі 60 млн доларів, яку президент Джо Байден направив в Україну в серпні, що демонструє відданість успіху стабільної, демократичної та вільної України» - сказано в повідомленні.

1 вересня 2021 року президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським офіційно оголосив про надання Україні 60 млн доларів військової допомоги на оборонні потреби.

Нагадаємо, не так давно в Україну прибула третя партія військової допомоги для потреб Збройних сил України від США. Всі партії озброєння і боєприпасів для України прибували в рамках додаткової програми з надання військової допомоги Україні не 60 млн доларів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: