З міста Луцьк прийшли дуже цікаві новини, які підтверджують, що люди живуть саме так, як самі собі все і придумали. Так, жителі проспекту Відродження щодня стають мимовільними свідками дуже дивної ситуації.

Їх літня сусідка залишає квартиру і проникає в неї тільки через вікно, а не як звикли діяти інші люди з якимись там дверима. Їй в цьому допомагають невеликі сходи.

Про це нагадують в соціальних мережах місцеві жителі і журналісти, які публікують в мережі кадри з літньою українкою.

Відомо, що жінка принципово не користується дверима під'їзду, адже там стоїть кодовий замок. Мешканка переконана, що він "від сатани". Таку поведінку бабусі сусіди помітили ще в 2018 році. З того часу нічого не змінилося – вона продовжує відмовлятися користуватися кодовим замком.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Бабуся з Луцька, скріншот: YouTube
Бабуся з Луцька, скріншот: YouTube

До речі, коли мешканці будинку збирали гроші на ремонт під'їзду і установку замку, бабуся здала гроші тільки на ремонт. Жінка виходить з квартири через вікно кухні. Для цього вона підставляє драбину, яку потім бере в руки і несе в підвал.

Бабуся з Луцька, скріншот: YouTube
Бабуся з Луцька, скріншот: YouTube

Також нагадаємо нашим читачам, що іспанський єпископ Ксав'є Новел залишив пост після 11 років служби, тому що закохався в письменницю, яка пише еротично-фантастичні романи з сатанинської тематики. Однак не все так просто і швидко, тепер інші служителі церкви не можуть залишити думки, що чоловік одержимий дияволом.

Раніше повідомляли, "Труп нареченої": у мережі показали відьмака, який проводить одностатеві сатанинські весілля.

Як повідомляв Знай.uа, Харві Вайнштейн "з'являвся" у "Володарі перстнів" у вигляді мерзенного орка: "Добре пам'ятаю".

Знай.uа писав, напівголий Піп поставив Харків на вуха: шастав по під'їздах в шортах і з кадилом.