Російська актриса і телеведуча Лариса Гузєєва зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,1 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно жінка пережила не найприємнішу хворобу - коронавірусну (COVID-19). Їй ставили крапельниці, через що Лариса закликала інших берегти себе, щоб не допустити подібного перебігу хвороби.

Лариса Гузєєва, фото: РБК
Лариса Гузєєва, фото: РБК

11 листопада 2021 року відбувся новий випуск "Давай одружимося" з Ларисою Гузєєвою і Розою Сябітовою. Телеведуча розповіла про своє самопочуття і про те, що їй досі нелегко після місяця, проведеного в лікарні.

"Я не знаю, як я буду працювати. Я туплю, забуваю слова, забуваю, про що починаю говорити. Я до ковіда і я сьогодні-це дві різні людини", - розповіла вона на самому початку випуску про банщицу з Архангельська.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Лариса Гузєєва, instagram.com/_larisa_guzeeva
Лариса Гузєєва, instagram.com/_larisa_guzeeva

"Лариса, улюблена наша Гузєєва, любимо, любимо, любимо... Здоров'я Вам і всім нам! Люди живіть і будьте щасливі!", "Кажуть незамінних - немає... на жаль, Гузеєва незамінна, але не завжди... жива, тепла, колюча. Справжня жінка і актриса... тільки здоров'я, вірніше повного одужання! Я вас поважаю і люблю!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, медики рятують ведучу "Давай одружимося" Ларису Гузєєву всіма способами: уражено 65% легких

Як повідомляв "Знай.ua", ведучу "Давай одружимося" Ларису Гузєєву рятують від коронавірусу під крапельницею: "Ця гидота..."

Знай.ua писав, Олег Табаков домагався 15-річну Олену Проклову? Лариса Гузєєва підтримала актрису: "Я з тобою"