1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Хлопця знайшли повішеним у лісі: відомі подробиці трагічного зникнення молодого закарпатця

15.11.2021 13:50 Суспільство

18-річного хлопця із селища Середнє на Ужгородщині знайшли повішеним у лісі, — повідомила у коментарі Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

18-річного хлопця із селища Середнє на Ужгородщині знайшли повішеним у лісі, — повідомила у коментарі Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

За її словами, про те, що хлопця знайшли повідомив його дядько в неділю, 14 листопада о 10:35 ранку. Саме дядько і звернувся із заявою до поліції 2 тижні тому, коли хлопець зник.

"Були розіслані орієнтування всім колегам по всій території регіону. Також формувалися ініціативні групи для пошуку. До них залучалися як правоохоронці, так і громадськість. І протягом 2 тижнів тривали пошуки. Вчора, 14 листопада, вже повідомив сам заявник, тобто дядько хлопця, що він виявив його мертвим", — розповіла Ганна Дан.

Наразі триває досудове розслідування у справі. Поліція всі обставини загибелі хлопця. За словами Ганни Дан, для встановлення конкретних причин смерті будуть проводити розтин. Наразі йде мова про самогубство.

Нагадаємо, На Великоберезнянщині чоловік забив до смерті свою співмешканку (ФОТО)

Читайте на ГК:Парк-готель «Брістоль» зібрав кошти на розвідувальний БПЛА та передав його військовим
Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська