fbpx

Чоловіку Арсенію у спадок від батьків залишилася дача на 8 соток. Звісно, ​​таку дачу хотілося б мати багатьом. Але найцікавіше те, що по сусідству розташована дача однієї молодої сім’ї, яка протягом багатьох років просила продати нашу дачу їм. Це ще було за життя батьків чоловіка. Отримавши багато разів “ні”, сусіди вирішили нас просто вижити та примусити до продажу майна. Після встановлення камери минув тиждень. Ми спеціально не приїжджали

Чоловіку Арсенію у спадок від батьків залишилася дача на 8 соток. Звісно, ​​таку дачу хотілося б мати багатьом. Але найцікавіше те, що по сусідству розташована дача однієї молодої сім’ї, яка протягом багатьох років просила продати нашу дачу їм. Це ще було за життя батьків чоловіка. Отримавши багато разів “ні”, сусіди вирішили нас просто вижити та примусити до продажу майна.

Після категоричної відмови чоловіка все і почалося. Коли нас немає вдома, у нас у саду хтось господарює. То квіти вирвуть, то кущ викопають і покинуть прямо на ділянці. Такі явища відбувалися щодня. Звісно, ​​руки опускалися, щось робити на дачі вже нікому не хотілося.

Арсеній  не витримав і вирішив висловити усі свої претензії сусідам. Почалися нескінченні чвари. Але тут нашому старшому сину на думку спала ідея, яку ми вирішили втілити в життя – поставити камеру на території дачі.

Ідея була вдалою, але лише на словах. Щоб поставити її непомітно, нам довелося взяти відгули на роботі та проводити усі роботи вночі. Після встановлення камери минув тиждень. Ми спеціально не приїжджали, чекаючи на прямі докази сусідської провини. І ось, довгоочікувані вихідні настали.

Ще при в’їзді чоловік помітив пару хрестиків на воротах, але значення їм не надав. Наш інтерес полягав у камері. Пройшлися ми ділянкою і ахнули. Усі посадки та врожай валялися вирвані! Переглянувши камеру, нічого дивного ми не помітили за нашої відсутності. Знаєте, чому? Вона просто не працювала. Її відключили, перекусивши проводок.

У цей момент до нас на дачу прийшла незнайома жінка і попросила продати дачу по-доброму, інакше через 3 дні ми з чоловіком розлучимося. Це був прямий натяк на чаклунство. Тоді ми, на сімейній раді вирішили продати цю злощасну дачу сусідам.

Ви не повірите, але нам заплатили таку суму, що можна було б три такі ж дачі купити. А через тиждень з проданою нами дачею трапилося нещастя, вона просто спалахнула і відновленню не підлягала.

Ось так, нас змусили сусіди продати дачу та отримали те, що хотіли. А ми купили ділянку під будівництво будиночку зовсім в іншому місці і дуже задоволені.

Передрук без посилання на Ibilingua.com заборонено.

Фото ілюстративне, Ibilingua.com.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page