UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

П‘яний водій BMW пропонував патрульним Ужгорода хабар

Драгер показав 1.66 проміле

Журналіст відділу новин
П‘яний водій BMW пропонував патрульним У…
фото - Патрульна поліція Закарпатської області

В Ужгороді на вулиці Можайського, близько 23-ї години 14 листопада інспектори зупинили автомобіль ВMW через несправність задніх стоп-сигналів. Про це Depo.Закарпаття повідомили в Патрульній поліції Закарпаття.

Перевіряючи документи, поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп‘яніння. Драгер показав 1.66 проміле, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні повідомили чоловіку, що складають на нього адміністративні матеріали за керування у нетверезому стані. Після цього чоловік почав пропонувати їм "домовитися". Поліцейські неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара. Проте, чоловік вперто пропонував 2000 гривень.

Охоронці порядку затримали водія і викликали слідчих, адже за пропозицію неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність.

Окрім того, патрульні притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів) та ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) КупАП.

Читайте також: Патрульні Ужгорода ганялися за п‘яним водієм (відео).

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme