EL Кравчук мило поспілкувався із Джеррі Хейл і розповів їй про те, що допомагає йому підтримувати себе у формі.

Співачка взяла коротке інтерв’ю у легенди 90-х у програмі "Світське життя", що виходить на каналі 1+1.

Перш за все, співак спростував усі останні чутки, про те, що сильно схуднув, адже мав під час розмови чудовий вигляд. Джеррі Хейл одразу ж зробила йому комплімент і спитала, чи є користувався він якоюсь спеціальною дієтою.

"Худну від роботи, зараз почалися гастролі, концертні всі ці виснажливі шоу, і тому я худну на сцені десь там кілограма 3-4. Це нічого страшного", - відповів співак.

EL Kravchuk та Jerry Heil, скриншот youtube Світське життя
EL Kravchuk та Jerry Heil, скриншот youtube Світське життя

Джеррі ця відповідь не задовільнила і вона продовжила "допит", ад поки співак не зізнався, що їсть усе, чим колись харчувалася первісна людина: "М’ясо, злаки, горіхі різні".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також співак додав, що йому дуже допомагає спорт: "Люблю навантаження аеробні, бігаю".

На питання, з ким із сучасних зірок хотів би працювати, EL Кравчук несподівано запропонував Джеррі Хейл: "Давай разом щось зробимо з тобою, я буду щасливий". І похвалив поезію виконавиці за те, що вона "перекликається дуже з життям".

"Давай прямо зараз це зробимо", - погодилась Джеррі, і артисти експромтом заспівали щойно вигадану пісню про здоров’я, маски і Маска, вийшло кумедно.

EL Kravchuk та Jerry Heil, скриншот youtube Світське життя
EL Kravchuk та Jerry Heil, скриншот youtube Світське життя

Наостанок Джеррі поставила співаку "незручне" питання: "Я до речі, не при людях буде сказано, хотіла запитати скільки сантиметрів твої підбори? "

EL Кравчук відповів, що не хоче робити на цьому акцент, тому що таке взуття потрібне йому, щоб відчувати себе на сцені більше впевнено. "Сантиметрів 10, мабуть", - припустив він.

Чоботи EL Kravchuk, скриншот youtube Світське життя
Чоботи EL Kravchuk, скриншот youtube Світське життя

Знай.ua нагадує: Юрій Ткач, "НеАнгели" і El Кравчук - українські зірки зізналися, як потрапили на сцену: "Дівчатка з гарними ногами"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Зірка 90-х Ель Кравчук розповів, чому відмовився від батьківства за 100 тисяч доларів: "Був шанс..."

Також Знай.ua писав: Jerry Heil розповіла, чому досі незаймана у 25 років: відповідь здивує кожного