1. Новини Закарпаття
  2. >

На Закарпатті шукають поліцейських офіцерів у восьми громадах

15.11.2021 20:11 Суспільство

У поліції Закарпаття триває набір на посаду поліцейського офіцера громади

У поліції Закарпаття триває набір на посаду поліцейського офіцера громади

У рамках запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади», у поліції регіону триває конкурсний набір на посади офіцерів. Діючий конкурс спрямований на зайняття посад поліцейських офіцерів громади, закріплених за 8 поліцейськими дільницями, інформує Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Як зазначається, вже 20 діючих поліцейських офіцерів громади приступили до виконання свої обов’язків на територіях 12 територіальних громад. Усі офіцери забезпечені службовим автомобілем, робочим місцем та всім необхідним для виконання поставлених перед ними завдань. На даний час конкурсний відбір на посади «поліцейський офіцер громади» продовжується.

Наразі йдеться про посади офіцерів, закріплених за поліцейськими дільницями до Усть-Чорнянської, Кольчинської, Ясінянської, Тячівської, Батівської, Синевирської, Міжгірської та Пилипецької територіальних громад. Участь у конкурсі можуть брати діючі працівники поліції з практичним стажем роботи не менше 1,5 років, вищою освітою, а також із наявністю водійського посвідчення.

Для отримання більш детальної інформації необхідно звертатися за телефоном 0508575431 (начальник сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП Микола ГОЛОМІДОВ). 

Читайте на ГК:Закарпатців залишать надовго без електроенергії: в яких районах будуть відключення?
Читайте на ГК:Вони всюди, сезонні монстри атакують закарпатців: як не стати жертвою?
Читайте на ГК:На його повернення чекали майже 2 роки: Закарпаття зустріло свого давно полеглого захисника (ФОТО, ВІДЕО)