Відомий український співак і кумир "вовчиць" Олег Винник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 960 тисяч чоловік.

Зараз виконавець поділився цілою серією знімків з одного з минулих концертів, на яких зображений біля мікрофона в чорному костюмі, повністю зосереджений і серйозний.

Олег Винник і Настя Каменських, фото: Instagram
Олег Винник і Настя Каменських, фото: Instagram

Артист захотів відповісти на питання про те, який же це - мужній чоловік.

"Невже той, хто не показує своїх емоцій? Раніше я теж далеко не завжди вголос озвучував думки, але потім в якийсь момент дав волю почуттям, зрозумів, що можу відкрито ставити будь-які питання, торкнутися теми, про яку не прийнято говорити. Навіщо думати і мовчати? Це призводить до непорозуміння і комплексам. Давайте бути відвертими!", - пише Олег Винник у публікації.

Олег Винник, фото: канал "Україна"
Олег Винник, фото: канал "Україна"

"Мужня людина - не тільки чоловік, але і жінка, це та, яка відверта, яка не боїться показувати свої емоції, визнавати і виправляти помилки. Немає жодної ідеальної людини в світі і з цих неідеальностей складається наше життя", - пише один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Олег Винник зізнався, хто запав йому в душу, крім дружини Таюне: "Я просто вражений"

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко, Каменських, Огневич і Дзідзьо зізналися, що робитимуть на Новий Рік: "Люблю сюрпризи"

Знай.ua писав, Олег Винник станцював танго з горилою на очах у Фредді Крюгера: "Спалахнула справжня пристрасть!"