Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 20 років радує багатомільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка іноді ділиться яскравими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережах.

Тіна Кароль у своєму Instagram, де за нею стежить 1,8 мільйона чоловік, повідомила радісну новину, але скоріше не для українців, а для жителів Грузії. Співачка вирішила виступити на сцені шоу "Танці з зірками" і показала в Insta Stories невеликий бекстейдж для своїх численних фанатів. На опублікованих відео Тіна показала генерального продюсера танцювального проекту і паркет, на якому будуть битися грузинські зірки.

А "Холостяк" 6 сезону Іраклі Мацакарія, який також є членом журі в шоу, взяв інтерв'ю у Кароль для грузинського телеканалу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як відомо, в 2021 році організатори українських "Танці з зірками" вирішили змінити склад ведучих і запросили на проект Іванну Онуфрійчук замість Тіни Кароль, яка вела його протягом декількох років.

Скрін, Instagram "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук
Скрін, Instagram "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль знайшла собі грузина, Дан Балан в минулому - "Чорний, добрий, ідеальний"

Нагадаємо, не Тіна Кароль? Андрій Данилко видав, хто може влаштувати скандал на шоу "Маска"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль "взялася" за Дана Балана і спантеличила фанатів: "А де це ви оселилися?"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль розкрила все про їхні стосунки з Даном Баланом: "Доведеться..."