fbpx

Неоціненний дар, який не знає перешкод

Господь подарував нам, неоцінений дар, яким ми повинні дорожити, зберігати святим, вміти ділитись і вливати його своїм дітям у душі і серця.

Цим даром є Любов. Вона безмежна! Хто вміє любити нічого не втрачає, а навпаки здобуває. Любов – це найважливіше, що ми маємо в житті. Без неї ми не можемо бути дітьми Божими і не здобудемо Царства Небесного.

Людина, яка вміє любити, надзвичайно багата, розумна і щаслива. Бо хто любить, той вміє ділитися своїм, допомагати і зціляти. Любов‘ю можна здобути весь світ, здолати душевний неспокій, зменшити переживання від втрат.

Якого б віку людина не була, вона прагне любові – чистої, душевної. Коли нас підтримують, допомагають і по-справжньому люблять, тоді ми в повноті відчуваємо щастя. Любов є справедлива і вона долає зло, милосердна – тому прощає, знедоленого пожаліє і приголубить.

Любов може все, тому що сам Ісус Христос є Любов’ю, а для Нього перешкод не має. Коли ми любимо чисто, свято і безмежно, зможемо вчинити багато добра, зайти до найвищої мети і врятувати світ. Бо ж не має сили, яка б здолала Любов!

Автор: Галина Мазурик, “Цінне повчання”

You cannot copy content of this page