Завидна "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася цікавою цитатою з книги, яку нещодавно прочитала. Відповідним постом вона поділилася з шанувальниками в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить вже майже 388 тисяч осіб.

Дівчина стоїть перед дзеркалом і нібито захоплено читає лежить перед нею розкриту книгу. Вона одягнена тільки в чорну нижню білизну і пояс для панчіх.

«Я б багато віддала, щоб опинитися в театрі #Лілія і взяти участь у виставі #ГородЖенщин. Але цього театру вже давно немає, його знесли в Нью-Йорку. Вірніше, його знесли в романі Елізабет Гілберт #ГородЖенщин", - написала вона під знімком.

Скрін, Instagram Огнєвіч
Скрін, Instagram Огнєвіч

Вона зазначила, що давно нічого крутішого за глибиною не читала.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Справжнісінька жіноча сповідь, історія цілої епохи 20-го століття. Історія про прийняття себе, емансипацію, втрату невинності вельми цікавим способом, багато жінок дізнаються в чомусь себе, читаючи цю книгу», - вважає Злата, зізнавшись, що фінальна частина книги зворушила її до глибини душі.

"О боги!!!!! Давай під такою фото дітей не згадувати, але ти вогонь, Бейба. Ось коли будуть у тебе діти, ти будеш писати по-іншому, всього тобі найкращого, ти розумничка", - пишуть під фото її читачі.

"Класна книга, а інші її романи: "Їш, молитися, люби" і "Природа всіх речей" теж варті уваги», - хвалять письменницю коментатори.

Раніше ми писали про те, що Роман Свечкоренко після невдачі з" Холостячкою "Златою Огнєвіч зважився на важливий крок:"Беру на себе відповідальність".

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч доторкнулася до великого "знаряддя", залишивши всіх на" Холостячку":"а Леся просто перднула".

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч розповіла про знакову подію на шоу "Холостячка":"маленьке життя".