Стюардеса розкрила таємний сенс дивних звуків передзвону літака, які чутні під час польоту.

Стюард на ім'я Томмі Чімато розкриває деякі секрети своєї роботи в вірусному відео в TikTok. У своєму відео він пояснив різні звукові сигнали, які ви можете почути під час польоту, і пояснив, що кожен з них означає.

Відео Чімато починається зі звуку, який добре знайомий будь-якому авіамандрівнику-подвійного звукового сигналу, який звучить в динаміках літака через здаються випадковими проміжки часу під час польоту.

@tommycimato

#fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #explore

♬ Vacation - Dirty Heads

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як пояснює Чімато, цей звук насправді є одним з трьох сигналів, які бортпровідники використовують, щоб зрозуміти, що відбувається в літаку.

Якщо ви чуєте передзвін від високого до низького, це означає, що один бортпровідник подає сигнал іншому або що льотна кабіна намагається зв'язатися з ними.

Тим часом, один сигнал означає, що пасажир намагається отримати допомогу від бортпровідника. Це звук, який ви почуєте, якщо натиснете кнопку "зателефонувати" на своєму місці.

Літак. Фото: РІААМО в Королеві.
Літак. Фото: РІААМО в Королеві.
Літак. Фото: РІААМО в Королеві.

За словами Чімато, три сигнали означають надзвичайну ситуацію. Однак він додає, що ці сигнали використовують вкрай рідко.

"Вам ніколи не доведеться цього почути", - говорить він у своєму відео.

Користувачі TikTok були вражені почутим. Багато хто з них не мав уявлення про те, що означають ці звуки.

"Я ніколи цього не знав», «Я завжди думав, що це означає, що буде зроблено оголошення», «Новий страх розблоковано: чути три дзвінки», - пишуть в коментарях до ролика користувачі соцмережі.

Нагадаємо, хустка на плечі і кросівки: український лоукостер SkyUp змінює форму через скарги персоналу. Тепер стюардеси літатимуть у більш комфортному для себе одязі

Як повідомляв портал Знай.ua ,Wizz Air запустив рейси на Кіпр. Угорський лоукостер Wizz Air повідомив, що запускає прямі рейси з культурної столиці України в Ларнаку на Кіпрі.

Також Знай.ua писав, український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом