Надя Дорофєєва, співачка і дружина виконавця Володимира Дантеса, зізналася, що носить з собою в кишенях. Відповідний ролик опублікували в соцмережі "TikTok" шанувальники зіркової парочки.

Дивна розмова сталася між Надею і ведучим «Танців з зірками» Юрієм Горбуновим. Зокрема, ведучий звернув увагу на дві великі кишені у вигляді сердець на костюмі виконавиці.

"Я весь номер, прости, Вольдемар, дивлюся на стегна твоєї дружини, а там серця. В одному серці - серце Дантеса, а в другому?", - поцікавився Горбунов.

"Позитива", - відповіла Дорофєєва.

@burenka1

#fyr #fup #on #рекомендации #fypシ #foryou #надядорофеева @nadyadorofeeva #танціззірками #дантес #позитив

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
♬ оригинальный звук - 🐄🔥

Далі слід нарізка зі знімків Дорофєєвої в компанії чоловіка і з колишнім колегою по групі "Время и стекло" Позитивом.

"Реву», «Позитив краще», «В одному Позитива, а в іншому Скриптоніта», "А в іншому – Івана Дорна", - додають фанати Дорофєєвої.

"Це шикарно", "Завжди хотіла, щоб вони з Позитивом були разом", - зізнаються інші коментатори.

Нагадаємо, що Вова Дантес зізнався, як "куролісив" у 18 років - Наді Дорофєєвій дістався розбійник. Володимир Дантес чесно зізнався фанатам у своїй ледачості. Він один з тих людей, хто завжди "починає" все з Понеділка, тобто, не слід запланованим ідеям і завданням.

Раніше повідомлялося, що Володимир Дантес задивився на попку Маші Єфросиніної потай від Наді Дорофєєвої

Також, Вова Дантес і Льоша Дурнєв ощасливили свою спільну подружку - у Дорофєєвої вже "засвербіли" б руки