Новини

Сесію Закарпатської обласної ради знову перенесли

Друге пленарне засідання позачергової сесії Закарпатської облради призначили на 25 листопада. Відповідне розпорядження опубліковане на офіційному сайті ради за підписом Василя Іванча.


«…у зв’язку з відсутністю прийнятого обласною радою рішення про час і місце проведення другого пленарного засідання позачергової сесії обласної ради, а також враховуючи ту обставину, що не всі питання порядку денного були розглянуті на пленарному засіданні позачергової сесії 15.11.2021, з метою забезпечення дотримання вимог законодавства України та Регламенту роботи Закарпатської обласної ради VIII скликання: Провести друге пленарне засідання позачергової сесії Закарпатської обласної ради VІІІ скликання 25 листопада 2021 року об 11-й годині в  м. Ужгороді, в залі засідань обласної ради», – йдеться у розпорядження в.о. голови Закарпатської обласної ради Василя Іванча.

Як повідомляв Zaholovok.com.ua, на сесії у понеділок, 15 листопада, депутати, а також головуючий на засіданні Ярослав Шукаль, оголосили про перерву у проведенні засідання до 11:00 середи, 17 листопада. Причина – повідомлення про замінування приміщення облради. Інформація про замінування надійшла правоохоронцям саме під час процедури обрання нового голови Закарпатської обласної ради. Кількома годинами раніше депутати затвердили заяву про відставку голови облради Олексія Петрова.

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.