22:44, 16 листопада 2021

Позашкільні заклади Рожищенської громади відновили роботу

З 19-ти шкіл громади у звичному режимі працюють 14, п’ять – дистанційно, відкриті 16 дитсадків та навчаються всі учні 1-4 класів.

Про це повідомляють на веб-сайті Рожищенської міськради.

З 15 листопада вихованці спортивної школи та будинку дитячої творчості почали очно відвідувати заняття. Також продовжили здобувати знання учні старших класів у Переспівському ліцеї та Рудко-Козинській гімназії. З 16 листопада відновили освітній процес у Топільненському та Сокільському ліцеях.

Нагадаємо, з 8-го листопада очно здобувають освіту в Навізькому ліцеї, Літогощанській, Пожарківській і Оленівській гімназіях та в Луківській початковій школі. З 10-го листопада відновили навчання у Рожищенському ліцеї № 4, з 11-го – у Дубищенському і Крижівському ліцеях, із 12-го – у Мильській і Духченській гімназіях.

Як повідомили у гуманітарному відділі, станом на 16 листопада з 917 працівників закладів освіти різних форм і категорій Рожищенської громади вакцинувалося 885, з них 786 повністю імунізовані, 99 отримали першу дозу. 20 освітян (15 вчителів, 5 працівників дошкільних закладів), які не щепилися, відповідно до постанови Кабміну, досі відсторонені від роботи.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: