“Хворий через це швидше втрачає сили”: лікар розповів, як маскується штам “Дельта”, щоб з ним одразу не боролися



Штам “Дельта” має схильність давати хибну симптоматику, чим вводить в оману хворого. На початку людині може здатися, що вона просто отруїлася. Хворого ледь нудить, але без температури цьому рідко хто приділяє особливу увагу.

- джерело.



Тоді як насправді у людини пропадає апетит, а отже меншає сил і цим вже по максимуму користується вірус, аби перейти до потужної атаки.

Терапевт Андрій Роханський застергіає, що штам Дельта легко переплутати з отруєнням. Через нудоту, яка є в його ранньому анамнезі, людина швидше втрачає силу, тому що не може їсти, пише Оглядач.

Лікар рекомендував за наявності нудоти проаналізувати, що їла людина напередодні і, якщо вона не схильна до вживання їжі сумнівного характеру, пройти тестування на коронавірус у сімейного лікаря.

“Бувало, людям здавалося, що вони вчора з’їли щось не те. Але насправді це був коронавірус”, – сказав Роханський.

Він нагадав, що наслідки захворювання на коронавірус можуть бути досить серйозними, і закликав не ігнорувати симптоми захворювання.

“Ті, хто потрапить у реанімацію, грають у рулетку зі своїм життям. Зрозуміло, що ми втомилися, але наближається чергова хвиля епідемії, і насамперед потрібно пройти вакцинацію”, – наголосив медик.


Читайте також:


Залишити коментар: