Малкольм Бреннер зізнався, що займався сексом з Доллі протягом декількох місяців. Він каже, що їхні стосунки були нормальними, і вважає, що вона покінчила життя самогубством після того, як вони розлучилися.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Чоловік стверджував, що у нього були сексуальні стосунки з дельфіном на ім'я Доллі після того, як вона спокусила його після декількох годин в аквапарку у Флориді.

Малкольм Бреннер, якому зараз 70 років, зізнався, що в 1970-х роках вступив у шестимісячний роман з дельфіном.

Бреннера, який навчався в коледжі під час їхніх стосунків, попросили зробити фотографії для атракціону, так пара вперше зустрілася.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Малкольм і дельфін
Малкольм і дельфін

Письменник, який працює повний робочий день, каже, що він подружився з ссавцем після того, як отримав вільний доступ до басейну, але стверджує, що їхні стосунки розвинулися після того, як дельфін підійшов до нього, коли вони разом плавали.

"Спочатку я відмовляв її, мені це було нецікаво. Коли парк закривався, ми успішно вислизнули від дельфіна-самця, щоб провести деякий час на самоті".

Бреннер також зізнався, що знав, що у нього «сексуальний потяг до інших видів», ще до того, як зайнявся любов'ю з Доллі.

З'явившись на шоу за сніданком KIIS FM з Кайлом і Джекі О, він сказав: "У мене був певний досвід спілкування з сімейною собакою, коли я був підлітком. Я намагався вступити з ним у статевий зв'язок, але безуспішно, тому я відмовився від цього".

Дельфін
Дельфін

У 2011 році автор написав книгу під назвою Wet Goddess, яка, як вважалося, була заснована на його власних сексуальних контактах з дельфіном.

Доллі була переведена в інший розважальний заклад після того, як її парк закрився, але, як повідомляється, померла через дев'ять місяців після зустрічі з Бреннером.

Він вважав, що вона покінчила життя самогубством, і стверджував, що вона добровільно перестала дихати — це відома дія, яку дельфіни можуть робити, коли вони в депресії.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали людей, які вбивають дельфінів.