Збірна України перемогла На виїзді Боснію і Герцеговину і пробилася в стикові матчі відбору на ЧС-2022 в Катар. Ця подія викликала бурю емоцій в українських уболівальників, а президент країни Володимир Зеленський поспішив привітати команду з перемогою.

Як з'ясувалося пізніше, сам Зеленський вболівав за збірну України з футболу разом з керівником офісу президента Андрієм Єрмаком дивився матч в одному з пабів Києва.

У соцмережах з'явилися повідомлення очевидців про те, що Володимира Зеленського разом з главою офісу президента Андрієм Єрмаком помітили в Київському пабі Pepper's Club під час матчу збірної України проти збірної Боснії і Герцеговини.

Фото: соцмережі Зеленський у пабі
Фото: соцмережі Зеленський у пабі

Фото: соцмережі Зеленський у пабі
Фото: соцмережі Зеленський у пабі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Інші відвідувачі пабу розміщують фото президента і його наближених за столиком з пивом і закусками, напружено спостерігають за грою. Деякі навіть примудрилися зробити селфі з главою держави.

За столом із главою держави, окрім глави Офісу президента Андрія Єрмака, також були присутні міністр інфраструктури Олександр Кубраков та заступник голови ВП Кирило Тимошенко.

Фото: соцмережі Зеленський у пабі
Фото: соцмережі Зеленський у пабі

Нагадаємо, що збірна України вийшла в плей-офф відбору на ЧС-2022. З чим Володимир Зеленський і привітав пізніше команду.

Нагадаємо, Артем Мілевський назвав суму найбільшого чека в ресторані: відпочили в Куршавелі на славу. Артем Мілевський назвав суму свого найбільшого чека в ресторані. Колишній гравець київського "Динамо" розповів про відпочинок у Куршевелі

Як повідомляв портал " Знай.ua", дружина Ліонеля Мессі Антонелла Рокуццо подала на розлучення: шлюб футболіста врятувало диво. Аргентинський футболіст Ліонель Мессі виявився не тільки професійним гравцем, але і турботливим і вірним чоловіком

Також " Знай.ua " писав, наречена Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес чекає двійню: п'ятий і шостий спадкоємці на підході. Кріштіану Роналду повідомив, що його наречена Джорджина Родрігес чекає двійню