Залізний Порт та Бердянськ сфотографували у 3D з висоти пташиного польоту

event 13:31 Середа 17 Листопадаа 2021 Суспільство

У мережі Інтернет з’явилися 3D-екскурсії двома популярними морськими курортами України, які увійшли до ТОП-10 рекреацій та пам’яток нашої країни, згідно з недавніми рейтингами, наданими компанією Google. Це Залізний Порт та Бердянськ, розташовані у Херсонській та Запорізькій областях відповідно. Про це повідомляє gazeta.ua.

Незважаючи на кризові явища останніх років у вітчизняному пляжному туризмі, морські курорти України не втратили своєї привабливості, і для багатьох вони залишаються єдиним доступним місцем відпочинку на узбережжі.

Тому для їхніх шанувальників медіа-ентузіасти створили унікальні деталізовані 3D-екскурсії узбережжям з «повним зануренням у реальність» та можливістю 20-кратного наближення.

Екскурсії доступні на сайтах berd.ua та zhelezniy.com.

«Нові 3д-екскурсії найвищою мірою демонструють глибоку полярність вітчизняних курортів. Тільки у нас у низці найцікавіших локацій популярні фотозони знаходяться по сусідству  з руїнами радянського минулого і просто сміттєзвалищами. На жаль, по інста-фото далеко не завжди можна зрозуміти, куди насправді збирається поїхати турист, а далі на нього найчастіше чекає розчарування. Але 3д у цьому випадку відмінно розставляє крапки над i — так, у нас є красиві місця, але ми не вміємо їх зберігати і доглядати за ними», – коментує новинку редактор профільного видання arabat.com.ua, Юлія Васильєва.

Обидві екскурсії створені за допомогою багатокадрової аерофотозйомки з роздільною здатністю 240 мегапікселів, оснащені навігацією, яка дозволяє переміщатися з однієї частини курорту в іншу, і функцією зумування, що дозволяє розглянути у всіх деталях окремі ділянки місцевості.

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward