UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Білій Церкві чоловік з сокирою погрожував підірвати будинок: Спецпризначенці штурмували квартиру (ВІДЕО)

У Білій Церкві поліція Київщини затримала нападника, який погрожував підірвати будинок газом та розправитись з поліцейськими

Надія Собенко
Журналіст розділу Depo.Київ.
  • Київ
  • 17 листопада 2021 13:39

У Білій Церкві чоловік з сокирою погрожу…
Фото: Скріншот

У Білій Церкві чоловік погрожував підірвати будинок  і з сокирою кидався на поліцейських.

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на поліцію Київської області.

Ввечері 16 листопада до поліції звернувся житель Білої Церкви та повідомив, що його 55-річний дядько поводиться вкрай агресивно.

Чоловік з ножем та сокирою у руках зачинився у квартирі, лається та обіцяв завдати шкоди усім оточуючим.

"Патрульні намагались зайти до квартири за допомогою штурмового щита, однак чоловік почав кидати скляні банки в бік працівників поліції, висловлював погрози вбивством, скорочував дистанцію та замахувався сокирою, декілька разів влучивши в штурмовий щит. На вимогу працівників поліції припинити протиправні дії, зловмисник не реагував", – розповіли у поліції.

Поліцейські терміново евакуювали мешканців сусідніх квартир, будинок був відключений від газопостачання та електроенергії. Було прийнято рішення про проведення штурму.

На місце події прибули працівники полку особливого призначення поліції Київщини, штурмували помешкання і затримали чоловіка. Раніше він вже притягувався до відповідальності.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 348 ККУ – посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця та за ч. 1 ст. 259 ККУ – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Санкції статей передбачаюві ув’язнення на строк від десяти до п’ятнадцяти років чи довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, чоловік погрожував підірвати відділ поліції у Дніпровському районі Києва. Протягом години правоохоронці встановили та затримали псевдомінера. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme