"Тварі": позбавлений наукового ступеня кандидата наук нардеп Кива лаявся у Верховній Раді (відео)

"Тварі": позбавлений наукового ступеня кандидата наук нардеп Кива лаявся у Верховній Раді (відео)
Нардеп ОПЗЖ Ілля Кива розповів, що його позбавили наукового ступеня.

Народний депутат України Ілля Кива розповів журналістам в кулуарах Верховної Ради, що його позбавили наукового ступеня.

За інформацією політика, в день обшуків йому зателефонували з Міністерства освіти і науки та запросили на засідання комісії для розгляду його дисертації. Йому сказали, що засідання комісії пройде без його участі. 

Комісія, як мені потім передзвонили та розповіли, ухвалила рішення, що в моїй науковій роботі, як виявилось, немає плагіату. Але в ній недостатньо новизни. Це те формулювання, з яким мене позбавили мого наукового ступеня. Тобто немає питань до захисту, нема питань до плагіату, а є питання тих людей, які отримали чітке завдання, - розповів Кива.

Також міністр освіти Сергій Шкарлет особисто повідомив депутату: "Або Киву позбавлять наукового ступеня, або я втрачу посаду міністра освіти".

Варто зазначити, що сьогодні позбавлений нагородної зброї та наукового ступеня кандидата наук нардеп Кива, матюкався у Верховній Раді.

Коли він підіймався сходами, він сказав "тварі, бл**ь", про це свідчить відео, яке опубліковане в Telegram-каналі "Телеграф".

У Киви запитали, на кого він лається. На запитання народний обранець відповів так: "На кого кажу, на бл*дей... а що у нас бл*дей мало?".

Нардепу поставили ще одне питання. Його спитали, чи пов'язана його лайка з тим, що 16 листопада стало відомо про позбавлення його звання кандидата наук і нагородного пістолета.

Так, я про бл*дей, – заявив Кива.

Нагадаємо, раніше Іллю Киву позбавили права на нагородну зброю через "негідну поведінку".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео) Кива VS Вірастюк: нардеп від "ОПЗЖ" прокоментував ймовірний двобій із "слугою народу" (відео)
Ілля Кива прокоментував можливий двобій з членом фракції "Слуга народу" й силачем світу Василем Вірастюком.
"Вона в серці моєму": Кива розповів про страждання за Радянським Союзом "Вона в серці моєму": Кива розповів про страждання за Радянським Союзом
Раніше Ілля Кива поскандалив у Верховній Раді з матерями загиблих на Донбасі солдатів.
Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня
Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію із державного управління у квітні.
Loading...
Load next