Поділитись:

Луцька компанія отримає 2,5 мільйона євро (відео)

Середа, 17 листопада 2021, 14:00

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Піреус Банк Україна (ПБУ) об’єднують зусилля для підтримки компанії «Пластхім Україна», яка базується у Луцьку.

ТОВ «Пластхім Україна» – виробник двовісно-орієнтованих поліпропіленових плівок, призначених для пакування продуктів харчування, непродовольчих товарів та тютюнових виробів. Донедавна компанія мала назву «Татрафан Пластхім-Т».

Як повідомляє пресслужба ЄБРР, Піреус Банк Україна надає кредит 2,5 мільйона євро, тоді як ЄБРР бере на себе половину ризику за цим кредитом у рамках Програми розподілу ризиків (ПРР).

Компанія використає кредитні кошти для збільшення виробничої потужності, а також для проведення капітальних інвестицій.

«Завдяки цим коштам ми зможемо реалізувати стратегію імпортозаміщення та повною мірою забезпечимо українського виробника високоякісною плівкою, яка виготовляється за усіма міжнародними стандартами», – зазначив директор з продажів ТОВ «Пластхім Україна» Дмитро Пасічник.

До слова, «Пластхім Україна» входить до групи компаній, яка займається виробництвом полімерної плівки та гнучкої упаковки в Болгарії, Словаччині та Фінляндії.

Довідково: 
«Піреус Банк Україна» – комерційний банк, який є 100 % дочірнім банком грецької «Піреус Груп» та обслуговує корпоративних клієнтів, МСП та фізичних осіб. На початку 2020 року ЄБРР організував для ПБУ пакет фінансування, що включав у себе кредит у місцевій валюті в розмірі до еквівалента 5 мільйонів євро на подальше кредитування малого бізнесу, а також 10 мільйонів фінансування за ПРР.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів