Нацслужбу здоров’я очолила Наталія Гусак

Нацслужбу здоров’я очолила Наталія Гусак

Укрінформ
Кабінет Міністрів призначив Наталію Гусак на посаду голови Національної служби здоров’я України.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні, передає Укрінформ з посиланням на повідомлення представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука у Телеграмі.

«(призначено - ред.) Гусак Наталію Борисівну головою Національної служби здоров’я України», - написав Мельничук.

Як повідомляв Укрінформ, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко 5 листопада заявив, що рекомендуватиме Кабміну за результатами співбесіди призначити на посаду голови Національної служби здоров’я України Наталію Гусак.

Як повідомлялося, у січні минулого року був проведений конкурс на посаду голови Національної служби здоров'я, фіналістами конкурсного відбору стали тодішні т. в. о. НСЗУ Оксана Мовчан, заступник голови НСЗУ Наталія Рябцева, голова одного з департаментів НСЗУ Андрій Віленський.

20 травня минулого року тодішній міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що відхилив усі кандидатури на посаду голови НСЗУ.

22 травня 2020 року Кабінет Міністрів оголосив новий конкурс на посаду голови НСЗУ. Термін подачі документів тривав до 27 травня. На початку червня в режимі онлайн на платформі ZOOM відбулися співбесіди Степанова з 9 кандидатами на посаду голови НСЗУ, але очільника установи так і не було обрано.

Після цього, зокрема наприкінці травня 2021 року Кабінет Міністрів оголосив повторний конкурс на посаду голови НСЗУ, після цього Кабмін оголошував такий конкурс ще 4 серпня.

Згодом уряд оголосив новий конкурс на посаду голови Національної служби здоров’я України - 29 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-