У середу, 17 листопада виповнюється 56 років відомій українській акторцi і телеведучій Руслані Писанці. Як починала свій творчий шлях жінка, і до чого це її привело зараз.

Народилася жінка в Києві, в родині кінооператора Ігоря Писанко, і сама Руслана вирішила піти по стопах батька, закінчивши режисерський факультет. Ще до того, як навчання закінчилося, у жінки було кілька ролей в кіно і серіалах.

За все життя у неї було безліч проектів, і більшість з них більш ніж успішні, що допомогло їй зберегти свою славу донині.

Про особисте життя Руслани Писанки відомо не так багато. З 2012 року вона в шлюбі за бізнесменом Ігорем Ісаковим, з яким їх звели соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вони тоді з сином подивилися, хто зі знаменитостей є на сайті, так і знайшли жінку.

Спілкування зав'язалося не відразу, так як спочатку телеведуча йому нагрубила, але, пізніше все ж дала свій номер телефону, і у них зав'язалися стосунки. Вони обидва, до слова, тривалий час абсолютно не афішували свої зміни в особистому житті.

Не секрет, що жінка володіє пишними формами, які, як вона сама зізнається, і допомогли їй отримати безліч ролей. В один момент вона вирішила, що хоче схуднути, і вирушила на проект "Зважені та щасливі", де за 8 місяців скинула 42 кілограми.

Через деякий час почалися проблеми зі здоров'ям, і вона знову трохи набрала, після чого змирилася з тим, що їй ніколи не отримати модельні форми, хоч їй це і не потрібно.

Нагадаємо, що Руслана Писанка поділилася рецептом ідеальної вечері

Також повідомляється, що еікантний морквяний рулет з часничком від Руслани Писанки: 20 хвилин і гості будуть молитися на ваші руки

Також, 24 роки на самоті: Костянтин Грубич відшукав село з двома людьми-майже, як у Чорнобилі.