1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові з’явилися перші лісові красуні

17.11.2021 14:35 0 Суспільство Автор: Голос Карпат
 

А на центральному ринку – ялинкові прикраси.

По всьому відчувається, що зима поступово вступає у свої права й наближаються веселі празники – святі Мікулаш та Миколай (6 та 19 грудня), католицьке й православне Різдво (24 грудня та 6 січня) і, звичайно, Новий рік.

Лісові красуні “вийшли” на вулицю поки-що у штучному вигляді, але в широкому асортименті – від маленьких до високих, зелених і білих. Відповідні й ціни: низькі коштують від 567 до 1201 гривні, білосніжні – 873. А більші - від 1134 аж до 2217 гривень, ялиця прикрашена іграшками – 2541, білосніжна – 1201.

Готова прийняти перші дописи із побажаннями скринька для листів Мікулашу та Діду Морозу. Вона скромно розмістилася між лісовим красунями й чекає своїх перших “відвідувачів”.

Чітко реагує на прийдешні свята центральний ринок. На полицях з’явилися новорічні гірлянди, прикрашені декором гілочки по 15 гривнів за штуку, традиційні шоколадні Діди Морози, віночки, скляні свічечки, інше оздоблення. Готується прикрашати центральну частину міста і дизайнер-любитель, викладач Берегівської школи мистецтв Наталія Сливка. Секрети майбутніх новорічних шат не видає.

“От повивішуємо й самі побачите,”- каже усміхаючись жінка.

Що ж, зачекаємо.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська