Суспільство

На Чернігівщині завтра прогнозують мокрий сніг

Мокрий сніг у північних районах Чернігівської області на завтра, 18 листопада, прогнозує відомий український синоптик Наталія Діденко.

«О цій сезонній порі українського клімату перший мокрий сніг – нормальне явище. Цей мокрий сніг завтра буде манюсіньким по території, бо ймовірний лише в північних районах Чернігівщини, Київщини, Сумщини та, ясно, що в Карпатах (карта рожевим кольором), але все ж він, цей мокрий сніг, заявить, що з нашим кліматом поки що все більш-менш ясно і все йде за календарем», – зазначає на своїй сторінці у Facebook Наталія Діденко.

У четвер, 18-го листопада, до України наблизиться атмосферний фронт із заходу.

Він принесе до західних і північних областей опади у вигляді дощу та подекуди мокрого снігу.

«19-20 листопада погода в Україні буде переважно некомфортною, такою, як ми й уявляємо собі листопад – опади та холодний поривчатий вітер. Очікується переважно дощ, бо трохи потепліє, лише на крайній півночі та в Карпатах – місцями з мокрим снігом. Іноді навіть так звана погана погода може бути метеовалер’янкою – звичним нормальним професійним походом у глибоку осінь. Не хвилюйтеся, листопад просто робить свою роботу», – зазначає Наталія Діденко.

257940399_4487091248052636_5745449199410226349_n

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button