Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпусу.

«В адвокатській практиці Едуарда Вербінця справа Кухарчука є нонсенсом через безпрецедентні порушення і зловживання під час досудового слідства, затягування розгляду справи органами державної влади, відсутність речових доказів у матеріалах справи, перешкоджання у дослідженні матеріалів стороною захисту», - зазначено у публікації.

За словами адвоката, термін досудового слідства було вичерпано 28 жовтня, тому згідно з КПК тримання Кухарчука під вартою є незаконним, але Печерський районний суд продовжив перебування Дмитра Кухарчука під вартою до 20 грудня.

«Адвокат переконаний, що на найближчому засіданні йому вдасться оскаржити це рішення. Він також прокоментував причини зриву апеляційних засідань і висловив припущення щодо замовника справи», - сказано на сайті.

У публікації зазначено, що розгляд по суті справи ветерана Дмитра Кухарчука розпочнеться 18 листопада о 13:00, у зв’язку з чим Нацкорпус закликає підтримати ветерана.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус повідомив про затягування справи Дмитра Кухарчука.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус заявив про необхідність боротися з колабораціонізмом під час протесту під стінами СБУ.