У зоні ООС поранені троє бійців – окупанти застосовують міномети і 152-мм артилерію

У зоні ООС поранені троє бійців – окупанти застосовують міномети і 152-мм артилерію

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 17.00 17 листопада 9 разів відкривали вогонь по позиціям Об’єднаних сил, троє українських захисників дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС. 

«Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню, 7 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в напрямку Невельського противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм. У районі Новоолександрівки окупанти здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Золотого-4 російські найманці обстріляли українські позиції двічі, застосовуючи міномети калібру 120 мм та станкові протитанкові гранатомети. Поблизу населених пунктів Кряківка та Причепилівка ворожі війська здійснили обстріл з артилерії калібру 152 мм. У бік Кримського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів. А позиції біля Мар’їнки потрапили під обстріл з мінометів калібру 82 мм.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

«Унаслідок ворожих дій троє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я поранених – задовільний», - повідомили в пресслужбі.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу окупанти 13 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-