Для киян підвищення вартості проїзду в громадському транспорті може стати непідйомною ношею. До таких висновків прийшла журналістка Katya Lykiashko на власній сторінці в соцмережі facebook.

Дівчина, яка була учасницею проекту "Зважені та щасливі", підрахувала, що при ціні проїзду в метро до 20 гривень подорожчають і інші види транспорту, а значить, їй доведеться віддавати за проїзд мало не всю свою зарплату.

"20 грн за метро миттєво підтягне ціну на інші види транспорту. Я добираюся на роботу близько двох годин, на двох - трьох видах транспорту. Плюс маршрутка до приміської Софіївської Борщагівки вже більше, ніж півроку, по 20 грн. Скільки вона коштуватиме з січня-уявити страшно. Ось і виходить, що на місячний проїзд спокійно з кишені треба викласти мінімальну зарплату. ПРОСТО. ЗА. ПРОЇЗД. Вибачте, шановні, але це дно. Фото для наочності якості перевезень", - написала вона, додавши знімок з маршрутки, в якій вона змушена добиратися на роботу.

Скрін, Facebook Katya Lykiashko
Скрін, Facebook Katya Lykiashko

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як відомо, про рішення підвищити вартість проїзду київська влада повідомила вранці 17 листопада. Приватні перевізники також заявили, що мають намір зробити свої послуги дорожчими.

Нагадаємо, пам'ятка для Тищенка та слуг народу: як зросли ціни на м'ясо, яйця та алкоголь у 2021 році

Як повідомляв Знай.ua, в Україні подорожчає інтернет: скільки українці платитимуть за користування мережею

Також портал Знай.ua писав, що ціна продукти "злетять" перед Новим роком: скільки коштуватиме борщ, олів'є та фрукти