Волинь Новини

У Луцьку демонтують незаконну рекламу

У Луцьку демонтують низку незаконних засобів зовнішньої реклами. Усього з вулиць міста приберуть 21 конструкцію, розміщену без отриманих у встановленому порядку дозволів.

Про це стало відомо 17 листопада під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, на якому розглянули проєкт рішення про демонтаж засобів зовнішньої реклами.

Про це повідомляє інформаційне агентство Волинські Новини.

Незаконні засоби зовнішньої реклами виявили під час інспекцій вулицями міста працівники комунального підприємства «Луцькреклама».

Це подвійний рекламний щит на вулиці Набережній (навпроти автомийки), рекламний щит на вулиці Рівненській, 107 (біля магазину «Ліга Нова»), рекламний щит на вулиці Рівненській (біля АЗС WOG), рекламний щит на вулиці Конякіна, 18а (біля гуртівні), рекламний щит із сюжетом «Протезист» на проспекті Відродження, 26б, два рекламних щита із сюжетом Maksimus на вулиці Рівненській, 58, 109, рекламний щит на розі вулиці Шевченка та вулиці Набережної, три лайтпостера на вулиці Ковельській, 40, рекламний пілон на вулиці Володимирській, 72б, лайтпостер із сюжетом «Млин Пригод» на проспекті Волі, 2, кронштейн на розі вулиці Домни Гордіюк та вулиці Кравчука, кронштейн на опорі лінії тролейбусної мережі на вулиці Конякіна, 11, рекламний щит на розі вулиці Січової та проспекту Відродження, світловий бокс на фасаді будинку із сюжетом Coral Travel на проспекті Волі, 12, два рекламних щита на фасаді будинку із сюжетом Nestors та «Майстерня» на проспекті Волі, 12.

Власниками згаданих рекламних засобів є, зокрема, ТзОВ «Холдінгова компанія «Єврохолдінг», «Протезист», ПП «Максимус Престиж», ТОВ «Вест Борд ЛТД», ТзОВ «Арго-Р», ТзОВ «Волинська нафтогазова компанія», два рекламних щита на вулиці Лесі Українки, 51, ФОП Музика Олена Григорівна, ПП «Мюллер», ФОП Трегубенко Олеся Василівна, ТзОВ «Корал Тревел», ФОП Скочук Нестор Іванович та ФОП Коваль Олександр Анатолійович.

Інспектори «Луцькреклами» склали та відправили листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами на території Луцької громади, однак вимоги щодо усунення цих порушень були проігноровані. Тому вище перераховані рекламні засоби демонтують.