Про це він розповів у себе у блозі.

«Революції – це трагічні дати в історії тих держав, де вони відбувалися. Якщо ми повернемося до Жовтневої революції та візьмемо оцінку, як вона позначилася на долях людей, які мешкали на території сьогоднішньої України, то ми зрозуміємо, що ми отримали громадянську війну та колосальні репресії», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, українці створили велику діаспору в Канаді саме через Жовтневу революцію: люди масово виїжджали зі своєї батьківщини та дуже постраждали.

«Як постраждала Україна у 2004 році? Це був колосальний економічний спад», - сказав Атаманюк.

На думку економіста, будь-які революції мають протилежні сторони, а саме негативний вплив на економіку та соціальні кризи.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Атаманюк розповів, як підписувалася економічна частина асоціації із ЄС.

Також Знай.ua публікував слова Ярослава Телешуна: Найперша енергетична загроза для України у найближчій перспективі – це зима.