На чорно-білих кадрах, завантажених в Instagram, Мадонна з'явилася у відвертому мереживному бюстгальтері, трусиках і панчохах, коли вона цілувала свого колегу-чоловіка. Шанувальники божеволіли від кліпу.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Мадонна довела своїх підписників до екстазу, оскільки вона, здавалося, оголилася у відвертій нижній білизні для відео 18+.

У кліпі в Instagram 63-річна співачка з'являється поруч з камерою в чорному мереживному бюстгальтері і трусиках, в комплекті з відповідними панчохами, поки вона возиться з напівроздягненим чоловіком.

Новий кліп Мадонни
Новий кліп Мадонни

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Її глубоке декольте і приголомшливі вигини повністю показані на чорно-білому відео.

Кадри насправді взяті з відеокліпу на її пісню Justify My Love, який був випущений ще давно.

Однак музика в кліпі була змінена на мелодію з саундтреку до романтичного драматичного фільму WE 2011 року, написаному і знятим самою Мадонною.

Новий кліп Мадонни
Новий кліп Мадонни

Вона підписала відео: "Ностальгую за музичними відеокліпами, схожими на короткометражні фільми, наприклад, до написання віршів, до роботи з такими чудовими режисерами, як Мондіно, до ризику. Абсолютно нова форма мистецтва. #Justifymylove # musicfromw.e.soundtrack".

Крім цього, Мадонна відправила відео на MTV, але воно було відхилено на тій підставі, що воно було занадто сексуальним.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Мадонна отримала порцію критики за пародію Мерлін Монро.

Нагадаємо, що знаменитої Брітні Спірс зробили несподівану пропозицію.