У четвер, 18 листопада, Україну накриє мокрий сніг з незначним дощем. Опади прогнозуються в західних і північних областях. Вдень температура повітря трохи впаде, вночі очікується вже звичний суворий мінус.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +4 до +7 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +0 до -2 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до +7 градусів, вночі – від -4 до -7 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +4 до +7 градусів, а вночі – від -4 до -8.

У східних регіонах – вдень від +4 до +7, вночі – від -4 до -9. На півдні температура повітря - від +6 до +8 градусів вдень, нічна – до -6 градуса.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Погода на 18 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 18 листопада, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 18 листопада в Україні

18 листопада відзначається день пам’яті святих Галактіона і Єпістимії. У минулі часи цього дня дівчата молились про наречених і просили у Всевишнього хорошого чоловіка. Погоду визначали так: якщо стелиться туман — буде тепло, а якщо іній на деревах, потрібно готуватись до морозу. З цього часу починають міняти шубку зайці-біляки, білки, ласки.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною