І це голодна країна? Українців вразили горою викинутого на звалище хліба

У той час, коли мільйони українців читають новини про подорожчання всіх продуктів і послуг в країні, з'явилися новини, які можуть викликати набагато більше питань, ніж звичайний новий цінник. Так, недалеко від міста Луцьк на звалище викинули буханки хліба.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував користувач соціальної мережі Facebook Андрій Величко. Андрій обурився тим, що хліб дорожчає, люди нібито голодні, а сотні буханок просто викидаються.

Хліб на звалищі, скріншот: Facebook
Хліб на звалищі, скріншот: Facebook

Переляканого Миколу Баскова "закидали" кульками з фекалій

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Оскільки символом прийдешнього року буде Блакитний водяний тигр, в студію, де проводили зйомки, принесли маленького переляканого тигреня. Тварину вручили в руки Миколі Баскову і тут почалося найцікавіше.

Тигреня, перебуваючи в руках у "головного блондина країни", вирішив випорожнитися і зробив це прямо під ноги Миколі Баскову, який зніяковів від такого повороту подій.

Микола Басков, кадр з відео
Микола Басков, кадр з відео

Нардепи оточили трибуну парламенту із заявою до мерії Києва: підвищенню проїзду до 20 грн - рішуче "ні"

Щоб висловити масштабне "проти" заявленому в мерії подорожчання, прямо посеред пленарного засідання до трибуни ВРУ вийшли десятки парламентаріїв. Головним спікером обурених нардепів стала голова підкомітету з питань видатків державного бюджету Комітету з питань бюджету Леся Забуранна.

"Новина про підвищення проїзду в громадському транспорту столиці в 2,5 рази шокувала кожного українця – і не тільки киянина. Чи згодні кияни з такими змінами? Абсолютно ніхто не піклується про інфраструктуру Києва – місто стоїть в пробках, немає якісного транспортного обслуговування. Людям надзвичайно важко доїхати до місця роботи", - повідомила Леся Забуранна.

Нардепи - скріншот
Нардепи - скріншот

Віктор Янукович "щебетав" з Путіним, поки українців розстрілювали на Майдані

Віктор Янукович під час розстрілів на Майдані 11 разів телефонував з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це заявив на брифінгу заступник начальника Департаменту у "справах Майдану" Денис Іванов. За його словами слідчі розібрали 1019 епізодів справи.

Ці документи охоплюють період з 18 по 20 лютого 2014 року, коли силовики почали стріляти бойовими патронами в протестувальників. Крім того, в цей час глава МВС Олександр Захарченко 12 разів зідзвонювався з тодішнім міністром внутрішніх справ РФ, а глава СБУ Олександр Якименко – три рази з тодішнім директором ФСБ.

Віктор Янукович, скріншот: Youtube
Віктор Янукович, скріншот: Youtube

В Україні ввели штрафи за продаж ліків дітям: з якого віку можна розрахуватися в аптеці

Верховна Рада 17 листопада прийняла закон, який передбачає введення штрафів за порушення заборони на продаж ліків малолітнім дітям. За перше порушення штрафи складатимуть від 3,4 тисячі до 5,1 тисячі грн. За повторне порушення протягом року-від 5,1 тисячі грн до 6,8 тисячі грн.

Штрафувати зможуть як аптекарів, так і кур'єрів, у разі купівлі ліків неповнолітніми дистанційно через Інтернет.

Аптека, фото: скріншот з відео
Аптека, фото: скріншот з відео