Літо вже давно пройшло, тому минув і сезон морозива. Але, все ж іноді хочеться поласувати цим десертом, однак, варто бути обачними, адже можна натрапити на неякісний продукт.
Про це повідомили у Телеграм-каналі "Народний ревізор".
Так, стало відомо, що у Києві пара вирішила скористатися послугами доставки BILLA, адже хотіли поласувати морозивом. Однак коли кур'єр привіз їм десерт, вони були здивовані, адже замість морозива був буквально суцільний лід.

Морозиво, фото "Народний ревізор"
Морозиво, фото "Народний ревізор"

Ймовірно морозиво вже довго лежало у морозильній камері, або ж його кілька разів розморожували. Покупців дуже роздратував цей факт, адже за 500 грамів морозива, їм довелося заплатити 150 гривень.

Морозиво, фото "Народний ревізор"
Морозиво, фото "Народний ревізор"

"Сезон морозива пройшов, на якісний продукт можна не розраховувати. Чоловік замовив морозиво жахливої воно якості: на смак, наче замерзлий лід. Це означає, що воно розмерзлось і заморозилось знову, мабуть, не один раз", - сказано у повідомленні Телеграм-каналу "Народний ревізор".

Пам'ятайте, у холодний період треба бути обачними, коли купуєте морозиво, щоб обрати якісний продукт. Обов'язково дивіться на дату виготовлення.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще