Netflix створив свій власний рейтинг фільмів і серіалів

Netflix створив свій власний рейтинг фільмів і серіалів

Сервіс складає списки на основі підрахунку кількості годин, витрачених користувачами на перегляд

Netflix створив свій власний рейтинг фільмів і серіалів
фото Pixaby

Стрімінговий сервіс Netflix створив офіційний рейтинг серіалів та фільмів, представивши топ-10 англомовних фільмів та топ-10 фільмів іншими мовами, а також найпопулярніші серіали (також англійською та іншими мовами).

Крім того, Netflix називатиме десять серіалів і фільмів, які показали найуспішніший старт за результатами переглядів у перші 28 днів.

Лідером минулого місяця став південнокорейський серіал «Гра в кальмара» – його протягом цього періоду дивилися загалом протягом 1,65 млн годин.

Про запуск офіційних рейтингів сервіс повідомиву своєму блозі.

Крім списків топових фільмів та серіалів англійською та іншими мовами, можна переглянути рейтинги популярності по конкретній країні – кожній з 90, де працює сервіс.

Netflix складає списки на основі підрахунку кількості годин, витрачених користувачами на перегляд. Списки при цьому оновлюватимуться щотижня.

Зокрема, за минулий тиждень рейтинг англомовних серіалів очолили «Нарко: Мексика» (третій сезон), «Аркейн» (перший сезон) і «Ти» (третій сезон).

У списку топ-10 серіалів іншими мовами перший рядок посіла «Гра в кальмара», а найпопулярнішим неангломовним фільмом став італійський кримінальний трилер «Яра».

Крім того, Netflix називає десять серіалів та фільмів, які показали найуспішніший старт за результатами переглядів у перші 28 днів.

Так, наприклад, «Гру в кальмара» за цей період дивилися протягом 1,65 млн годин. Лідером серед фільмів став американський пост апокаліптичний хорор «Пташиний короб».

Як повідомлялося, режисер «Гри в кальмара» розповів, що готує другий сезон серіалу.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло