Відомий навіть українським глядачам і слухачам російський співак Філіп Кіркоров продовжує дивувати своїх шанувальників не тільки постійними концертами під час пандемії і подорожами до теплих країни для зйомок кліпів, а й виходами на світські заходи. Так, Філіп Бедросович побував на урочистому балу під егідою видання Tatler.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Філіпа Кіркорова в мережі Instagram.

Публикация Филиппа Киркорова, скриншот: Instagram
Публикация Филиппа Киркорова, скриншот: Instagram

"Чоловіки правлять бал, але музику замовляють жінки... Які розкішні дами вальсували під музичний супровід Національного філармонічного оркестру під керуванням Володимира Співакова! Вальс з якою супутницею ви хотіли б побачити в моєму виконанні?, - запитав Філіп.

Шанувальникам відразу в очі кидається перше фото з тепер уже брюнеткою Анастасією Івлеевой зіркою програми "Орел і решка" і колишньою дружиною репера Елджея, де Кіркоров стоїть з нею під ручку. На "королі поп-сцени" можна побачити блискучий чорний костюм і вже звичну зачіску їжачком з сивуватим відтінком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники дуже зраділи цілої порції свіжих знімків, залишаючи в коментарях компліменти, проте знайшлися і ті, хто вирішив нагадати, в який час проходить захід: "Бенкет під час чуми, найголовніше всі без масок, і де дистанція?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Відомо, що в понеділок, 15 листопада, журнал Tatler в Москві зібрав, в стінах будинку Пашкова, десятки селебріті на щорічному Балу дебютанток. Юних представниць відомих сімей представили московському світському суспільству вже вдесяте.

Цього року дебютантками стали: донька Олега і Марини Газманових Маріанна, донька Євгена Циганова та Ірини Леонової Поліна Циганова, донька продюсера Нателли Крапівіної Софія, донька Олега Табакова і Марини Зудіної Марія Табакова і багато інших дівчат.

Раніше повідомляли, 71-річна Надія Бабкіна "йде" слідом за Кіркоровим і Басковим: "Як ви набридли".

Як повідомляв Знай.uа, донька Маші Распутіної потрапила в лікарню після побиття: рідний чоловік підняв руку.

Знай.uа писав, сестра Софії Ротару викликала скандал у Путіна: "Чекаємо повернення Криму".